Ons team

Bij Manege Lipizza werken we uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.
Op deze manier kunnen we jou het beste de training geven die nodig is.

Nadia Lagerwaard

Ik ben Nadia en woon samen met mijn man Niels en onze dochter Luca in Wildervank.
Naast mijn werkzaamheden binnen ons eigen bedrijf NGR Racing Products, geef ik paardrijles en rijd ik mijn eigen paarden.
Ik heb meerdere paarden in het Z dressuur gereden en in het M gesprongen.
Met veel passie en plezier geef ik ieder op zijn/haar eigen niveau les.
Hopelijk tot snel op manege Lipizza!

Roos Gardien

Paardensport is altijd mijn droom geweest. Maar ik ben opgegroeid in Amsterdam. Gelukkig kon ik daar rijden in het Vondelpark. Maar nu ik in Wildervank woon, kan ik heerlijk overal rijden. Inmiddels ben ik gepensioneerd; ik was juf op een basisschool. 10 jaar geleden heb ik mijn instructeurs diploma gehaald. Lesgeven vind ik heel leuk en mijn kleinkinderen reden op Binky in ik wilde ze graag lesgeven. Nu geef ik veel meer kinderen les en ik geniet ervan.

Anja den Oudsten

Mijn naam is Anja den Oudsten. Al vele jaren geef ik met plezier les op dinsdag. Twee uur met de kinderen zowel beginners als gevorderde en twee uur voor ruiters met een beperking waar het erg gezellig is maar paardrijden bovenaan staat. Uitzendingen naar het buitenland China en LA USA namens Special Olympics Nederland waren hoogtepunten. Belangrijk in mijn lessen vind ik het plezier en het contact met de pony of paard.

Erna Lijnbach

En dan wordt je gevraagd om een stukje over jezelf te schrijven voor de website. Als van jongs af aan ben ik besmet met het paardenvirus. Na een tijdje gestopt te zijn met paarden en paardrijden ben ik door m’n dochter opnieuw besmet. Ik vindt het erg leuk om mijn passie en enthousiasme over brengen en heb daarom de opleiding tot jurylid brons gedaan en de opleiding tot instructrice. Dit doe ik naast mijn baan als verpleegkundige. Ik kan wel zeggen dat paardrijden een beetje een uit de hand gelopen hobby is. Ik hoop jullie te zien op de manege en als je nog meer van mij wil weten, dan hoor ik het wel!

Maaike Lykelema

Ik ben Maaike Lykelema. Overdag werk ik op stal de Kalevallei in Delfzijl. Hier leiden we zelfgefokte springpaarden op om te verkopen of door te trainen tot het hoogste niveau. Daarnaast vind ik het erg leuk mijn passie over te dragen aan andere mensen! Ik verzorg op maandag en donderdag groepslessen en op zaterdag geef ik daar de lessen aan de nieuwe klanten. Ik hou van afwisseling in de lessen waarbij plezier voorop staat! Lijkt het je leuk om met paarden samen te werken? Kom dan een keer langs

Isabel Tilch

Mijn eerste woord was papa, mijn tweede paard. Na 13 jaren blijven hopen en wensen kreeg ik mijn eerste paard. Sinds 2021 hebben mijn ouders en ik een kleine prive stal in Borgercompagnie waar ik mijn passie voor het paardrijden helemaal uit kan leven. Ik rijd actief op wedstrijden Z-dressuur en heb op M-niveau gesprongen. In Duitsland heb ik mijn instructeursdiploma gehaald en geef sindsdien graag les aan gepassioneerde ruiters. Elke vrijdagavond heb ik op manege Lipizza te vinden. Wil je meer weten? Kom dan rustig een kijkje nemen.